FORMULARI DE PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES

19A EDICIÓ PREMIS NIT DE LES REVISTES I LA PREMSA EN CATALÀ 2019

L’APPEC, editors de revistes i digitals convoca els Premis de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català que se celebraran el 27 de juny a l’Espai Endesa. Als premis s’hi poden presentar totes les publicacions associades a l’APPEC i a l’ACPC. El termini màxim per presentar-se és dijous 18 d’abril de 2019.

Dades de contacte de la publicació associada que respon


Premis que atorga el jurat

A partir de la presentació de les candidatures el Jurat decidirà quina és la Millor Publicació Revista, Millor Publicació Premsa i Millor Digital.

Premis a la MILLOR PUBLICACIÓ per la seva trajectòria durant el 2019, pel rigor i la qualitat en els seus continguts, per l’interès que ha despertat entre els lectors i per la seva imatge gràfica. 
DOTACIÓ: Campanya de publicitat

El premi a la millor publicació té 3 categories: es donarà a una revista, a un mitjà de premsa comarcal, i a un mitjà digital.


PER A LA PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA CAL ENTREGAR:
· Dossier memòria (màxim 2 fulls) que reculli les característiques de la publicació i les dades d’audiència, tiratge i difusió.
· Argumentació dels motius pels quals es considera idònia la publicació per presentar-la a aquest premi.
· 3 exemplars de la capçalera en paper que es presenta. En el cas digital, envieu captures.


Premis per votació popular

Premi a la MILLOR PORTADA Envieu-nos la vostra millor portada publicada el 2018 i la sotmetrem a votació popular via web i xarxes socials. Les finalistes s’exposaran a la Nit i la guanyadora final sortirà de la votació dels assistents. Es premiarà la millor portada PREMSA i la millor portada REVISTA.

PER A LA PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA CAL ENTREGAR:
· Enviament de la portada proposada per correu electrònic en pdf i amb alta resolució.


Guardons 25 i 50 anys

A banda dels premis descrits, també s’entregaran les distincions a les capçaleres que en el període juny 2018 – maig 2019, ambdós inclosos, fan els 25 i 50 anys de trajectòria. Si sou una d’elles, deixeu-ne constància aquí:


Premis Especials

La Junta de l'APPEC concedirà també un guardó a persones, entitats i/o institucions que des del seu sector han treballat per la llengua, la cultura i la comunicació en l’àmbit nacional o internacional. En aquest cas hi ha tres categories i us demanem que proposeu possibles candidats per optar-hi i els arguments pels quals penseu que s’ho mereixen.

PREMI SOCIETAT

PREMI COMUNICACIÓ

PREMI CULTURA

Cal que es presenti un formulari per a cada categoria a la qual s’opta. Cada publicació associada pot omplir i presentar candidatura a les modalitats que consideri oportú. El formulari sense la documentació annexa que es demana, es considerarà nul.

Els premis es lliuraran a la Nit de les Revistes i la Premsa en Català, el 27 de juny a l’Espai Endesa de l’edifici Modernista que té l’empresa a l’Avinguda Vilanova, 12 de Barcelona.

El Jurat informarà del seu veredicte als guardonats. Si la persona amb qui s’ha de parlar és diferent de la de contacte digueu-nos-ho si us plau.


Si ho preferiu, també podeu descarregar i omplir el qüestionari (PDF o WORD) i enviar-lo a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del dia 18 d’abril de 2019 i els originals a APPEC Rambla Catalunya, 10 4rt 1a. 08007 de Barcelona.