FORMULARI DE PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES
EDICIÓ PREMIS NIT DE LES REVISTES I LA PREMSA EN CATALÀ 2020

L'APPEC, editors de revistes i digitals convoca els Premis de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català que se celebraran excepcionalment de forma virtual aquest 2020 a causa de la situació de crisi sanitària per la Covid-19.

Als premis s’hi poden presentar totes les publicacions associades a l’APPEC i a l’ACPC. El termini màxim per presentar-se és dijous 23 de juliol de 2020.

Dades de contacte de la publicació associada que respon


Premis que atorga el jurat

A partir de la presentació de les candidatures el Jurat decidirà quina és la Millor Publicació Revista, Millor Publicació Premsa i Millor Digital.

Premis a la MILLOR PUBLICACIÓ per la seva trajectòria durant el 2019, pel rigor i la qualitat en els seus continguts, per l’interès que ha despertat entre els lectors i per la seva imatge gràfica. 
DOTACIÓ: Campanya de publicitat

El premi a la millor publicació té 3 categories: es donarà a una revista, a un mitjà de premsa comarcal, i a un mitjà digital.


PER A LA PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA CAL ENTREGAR:
· Dossier memòria (màxim 2 fulls) que reculli les característiques de la publicació i les dades d’audiència, tiratge i difusió.
· Argumentació dels motius pels quals es considera idònia la publicació per presentar-la a aquest premi.
· 3 exemplars de la capçalera en paper que es presenta. En el cas digital, envieu captures.


Premis per votació popular

Premi a la MILLOR PORTADA Envieu-nos la vostra millor portada publicada el 2019 i la sotmetrem a votació popular via web i xarxes socials. Les finalistes s’exposaran a la Nit i la guanyadora final sortirà de la votació dels assistents. Es premiarà la millor portada PREMSA i la millor portada REVISTA.

PER A LA PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA CAL ENTREGAR:
· Enviament de la portada proposada per correu electrònic en pdf i amb alta resolució.


Guardons 25 i 50 anys

A banda dels premis descrits, també s’entregaran les distincions a les capçaleres que en el període juny 2019 – juny 2020, ambdós inclosos, fan els 25 i 50 anys de trajectòria. Si sou una d’elles, deixeu-ne constància aquí:


Premis Especials

La Junta de l'APPEC concedirà també un guardó a persones, entitats i/o institucions que des del seu sector han treballat per la llengua, la cultura i la comunicació en l’àmbit nacional o internacional. En aquest cas hi ha tres categories i us demanem que proposeu possibles candidats per optar-hi i els arguments pels quals penseu que s’ho mereixen.

PREMI SOCIETAT

PREMI COMUNICACIÓ

PREMI CULTURA

Cal que es presenti un formulari per a cada categoria a la qual s’opta. Cada publicació associada pot omplir i presentar candidatura a les modalitats que consideri oportú. El formulari sense la documentació annexa que es demana, es considerarà nul.

La Nit de les Revistes i la Premsa en Català s'emetrà el 8 d'octubre pel canal APPECTV de Youtube. L'entrega física del guardó es farà en l'edició de la Nit del 2021.

El Jurat informarà del seu veredicte als guardonats. Si la persona amb qui s’ha de parlar és diferent de la de contacte, digueu-nos-ho si us plau.


Si ho preferiu, també podeu descarregar i omplir el qüestionari (PDF) i enviar-lo a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del dia 23 de juliol de 2020 i els originals a APPEC Rambla Catalunya, 10 4rt 1a. 08007 de Barcelona.