Convocatòria Nit 2022

L’APPEC va crear el 1999 els premis de la Nit de les revistes que amb el temps s’han convertit en els guardons del sector de la comunicació escrita i digital. La incorporació de la premsa va donar un tomb a l’esdeveniment per convertir-lo en l’acte institucional més rellevant en el seu àmbit.

Poden optar als 22ns Premis Nit Revistes Premsa tots els mitjans en format revista, premsa i digital que pertanyin a les associacions APPEC, ACPC o ACED i que es publiquin en català.

El termini per presentar candidatura és del 23 de setembre al 9 d'octubre.

 S'atorgaran els següents Premis:

 • Premis del Jurat:
  Millor Publicació
  en les categories de Revista, Premsa diària, Premsa no diària i Digital. 
  Millor Reportatge en les categories de Revista, Premsa i Digital. 
  Millor Disseny Editorial en les categories de Revista, Premsa i Digital.
 • Premi popular a Millor Portada en les categories de Revista i Premsa.
 • Premis de la Junta de l'APPEC: Premi Comunicació, Premi Cultura i Premi Societat.
 • Reconeixements pels 25 anys i 50 anys de trajectòria.

Poden presentar candidatura als premis del Jurat i premi popular totes les publicacions i mitjans membres de l’APPEC, l’ACPC i l’ACED que publiquin en català i que omplin degudament el formulari web i que compleixin els requisits de les bases.

Caldrà omplir l'apartat d'arguments de la candidatura. Es podrà aportar, a més, tota la informació complementària que les mateixes  candidatures considerin important: memòria, dossier, dades... per donar més  arguments al Jurat. Caldrà aportar-ho tot en suport digital adjuntant-ho al formulari o enviant la documentació al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. 

 

Presenta la candidatura

Els 22ns PREMIS REVISTES PREMSA es lliuraran en la Nit que es farà a finals d'any.